Cafea caldă pentru dimineţi reci


Nu știu alţii cum sunt dar eu dacă la prima oră după ce m-am trezit nu mi-am luat porţia de cafea nu sunt bună de nimic toată ziua . Să ne înțelegem de la început da? Până îmi pregătesc cafeluța îmi iau gustarea de dimineață am, renunțat la obiceiul de a consuma cafea pe stomacul gol deşi aceasta avea un gust plăcut .

Cafea caldă sau cafea rece?

Ce poate fi mai frumos decât să serveşti cu cei dragi o https://www.kfea.ro/,  cafea proaspăt măcinată cu o aromă plăcută ce te duce cu gândul la cullturile de origine de unde este adusă la noi . În weekend am avut invitați din familie eu şi surioarele mai mici, într-un sfârșit am reușit să ne vedem numai noi adică toate trei . Cum se întâmplă rar acest lucru mi-am dat silința şi le-am pregătit bunătăți care ştiu că le plac. Surpriza însă pentru ele a venit din altă parte.. Deşi suntem surori avem gusturi oarecum diferite cea mică preferă şi cafea rece, cea mijlocie potrivită iar mie îmi place fierbinte. Voi cum preferaţi să serviţi cafeaua?

Cum am mai discutat despre una despre alta între timp o cafea de specialitatehttps://www.kfea.ro/cafea/cafea-boabe am pus să prepar pentru a servi împreună o cafea proaspăt prăjită care şi-a împraştiat mirosul plăcut în toată casa dândumă de gol cu surpriza ce o pregătisem. Magazinul de unde îmi cumpăr eu cafea proaspăt prăjită are diverse sortimente de cafea , eu am ales Etolia boabe pentru a putea avea cafea proaspăt măcinată şi pentru a nu îşi pierde aroma după ce am măcinat-o o ţin într-un recipient închis ermetic.

Păţania mea când am vrut să macin cafeaua

Nu v-am povestit despre ce mi s-a întâmplat când am înercat să îmi macin cafeaua ? După ce a primit cafeaua deşi era sigilată se simțea miros de cafea așa că nu am mai avut răbdare și am căutat râşniţa să macin cafeaua, râşniţa o aveam de mult şi nu o foloseam mai rar când să dau butonul de start nu a mai pornit degeaba încercam eu să o repar nimic . Acum am deschis cutia , mirosea îmbietor voiam musai cafea măcinată mai aveam cafea într-un borcan dar nu era de asta pe care o voiam eu şi nu era proaspătă, bun dacă nu merge Nu merge și gata. Le-am luat pe rând mai întâi un tocător mic electric pe care îl folosesc cel mai des dar mi-au rămas boabele de cafea uşor strivite după am încercat blenderul dar tot nu a ieșit cum trebuia, înainte de a veni fetele în vizită la mine am încercat să separ şi să cern ce era mai finuț pentru a ieşi o cafea bună. Cu toate acestea vă spun sincer că toate au ieşit bine mai ales cafeaua iar dacă nu mă credeți pe cuvânt puteți să le întebaţi!

Acum fără glumă îmi place să îi surprind pe cei dragi întotdeauna cu ceva plăcut la fiecare întâlnire le pregătesc mereu ceva diferit iar faptul că le place și apreciază este mulţumirea mea , eu le mai spun şi lor și apropiaţilor mai în glumă mai în serios aveţi două variante fie v-a fost foame ori a fost bun.

Acest articol a fost scris pentru Super Blog 2021, proba nr 7!

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: