Cum economisești cu Cashback


La început nu imi era clar ce este cu această aplicație  CashClub.ro  fiindcă nu prea aveam încredere când mi s-a propus acest lucru de către un coleg , după ce m-am dumirit și  am înțeles  despre ce este vorba , acum o pot recomanda și prietenilor .

Pentru a putea înțelege  mai bine , cei interesați de acest lucru , pentru  utilizarea aplicației,  sunt câțiva pași  de urmat .
– Să  recomanzi aplicația în  cercul  tău de prieteni  , colegilor   chiar și membrilor familiei , după ce își fac cont și  plasează o comandă  validă va/vei primi 30 de lei după ce  trece perioadă de retur , sunt și  produse care nu au termen de retur , cum ar fi alimentele , sau lenjeria intimă.
– Această aplicație  diferă de celelalte prin faptul că  cumperi  și  primești  bănuți inapoi și tu ca utilizator o poți  distribui  accesând link-ul și să  îl  recomanzi prietenilor tăi .
– Înainte de  orice tranzacție trebuie să  vă informați foarte bine .


Mai sunt  și  alte aplicații  și  extensii  pe care le poți  folosi și  de pe Chrome : https://bit.ly/3m1Hdmg sau  Aplicație mobil ios și android , aceasta îți va aminti de fiecare dată când poți primi cashbach ori de câte ori vrei să cumperi din magazinele partenere.

#Fărăbaniaruncați este moto-ul cashclub celor de  CashClub.ro și parcă sau vorbit cu ai mei părinți care ne spunea când eram mici să nu aruncăm cu bani pe nimicuri , așa învățăm să fim mai responsabili cu micile noastre economii .

Partea bună este că nu te costă nimic să o folosești este gratuită și după fiecare achiziție ai ocazia să primești între 1% și 30% bani înapoi . Nu este greu și sună bine adică ai avantaj de două ori , 1. când cumperi ce îți dorești și 2 . când economisești .

Un exemplul ar fi achiziția cărților cum ar fi câteva edituri și librării  online unde vi le  puteți achiziționa și să vă  bucurați de  o lectură plăcută , la o comandă de 200 de lei vă revin 7 lei , măi multe comenzi  mai multe  cărți  :

– Libris 4%

– Elefant 3.5%

– Litera 5%

Sunt mai multe edituri,  librării și magazine partenere de unde vă puteți face cumpărăturile online sau direct de la ele .

https://cashclub.ro/register?ccref=UPN2cL00

Acest articol despre  aplicația cashback , este înscris în  concursul Spring Super Blog 2021 , fiind primul articol din acest concurs  !
 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: