Blogging vs Brading Personal
 Când mi-am făcut  eu blogul  habar nu aveam despre ce este vorba în  mare parte știu doar că  pasiunea pentru  cărți m-a adus aici , nu cunoșteam  pe nimeni dar ăsta nu era un motiv să  dau inapoi chiar dacă  nu  ne cunoșteam ei au fost prezenți și  chiar dacă  eu nu îndrăzneam să  cer ajutorul  mi l-au dat fără  să  ceară nimic în schimb .
Ei sunt  o parte din bloggerii  pe care i-am găsit  și  m-au ajutat fiecare cu o vorbă  de încurajare   .
– Adriana Tîrnoveanu
– Vali Crintea
– Potecuța poteci de dor
– Nori de cuvinte
– Comentator amator
– Tighina românească
– Racolta Petru 6
– Călător prin viață
– Alina Gheorghe
– Cristina  Chifu

Pentru mine în mediul online https://www.academievie.ro 
  a fost  ceva benefic am învățat câte ceva  din acestea cu participarea la  concursul  Super Blog  2020 , am avut ocazia să  testez produse de  la un brand cu renume  și  anume @Fares  cu  produse  de calitate . Cel de al doilea este un producator local și  anume @Băcănia  Tei cu produse  naturale  și  de calitate  . Și  tocmai  datorită acestui lucru mi-a încolțit o idee ca pe viitor  să  îi  ajut micii producători  locali să  își  promoveze produsele , astfel 

https://www.academievie.ro 

blogging-ul ar deveni 

și Brading personal  în felul acesta ajut și la rândul  meu sunt ajutată .După cum a-ți  observat  am revenit pe

blog

  în toamna acestui an după  o lipsă de 4 ani , din cauza unor probleme la laptop  nu am mai putut să mai intru aici să  mai lucrez , a fost  o pauză  lungă  în care mă tot gândeam dacă  să  renunț  dau să  merg mai departe , o pauză  în care mă întrebam  cine sunt și  ce caut eu aici și dacă  locul  meu este aici , întrebări  pe care mi le puneam mereu și  la care singură  le-am  găsit  răspuns.
Tot ce am făcut  până acum la primul gând a fost să șterg  tot , dar( intotdeauna  există un dar) era totuși  munca mea fie că  îmi  place sau nu . Munca  mea care acum pare ca o piatră în lucru  fără un aspect  bine definit  dar știu că  prin  multă muncă  va ajunge piatra pe care mi-o doresc cu un aspect frumos și  conținut de calitate , va fi piatra mea prețioasă .
Poate  vă  întrebați  ce am făcut  în  tot acest  timp  , în prima  fază cum spuneam balansam între a renunța  sau nu la blog , apoi mai urmăream după  telefon  ce mai scriau colegii  prin grupurile  unde  eram înscrisă  și  tot într-un astfel de grup am întâlnit-o și  pe ea cea ,, vinovată ” de toate cărțile  cumpărate  sau primite în dar , ea se numește  @Anca Adriana  Rucăreanu . Cu acordul  dumnealor și  sper să  nu îi  deranjeze acest lucru  , acesta este felul meu de a le mulțumi tuturor  .

Acest articol a fost scris pentru concursul Super Blog 2020 , proba 24 !

2 răspunsuri la „Blogging vs Brading Personal”

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.