În așteptarea Crăciunului


Crăciunul  este despre  iubire ,  bucurie , cadouri , familie  și  speranță , cu siguranță Crăciunul din acest an va fi unul de poveste ,  și din păcate nu una frumoasă însă  nu se știe  niciodată  . Cu toate acestea eu voi aștepta Crăciunul , voi fi în spiritul sărbătorilor și voi continua să împodobesc brăduțul de Crăciun așteptând colindătorii  să  vină  la fel ca și până acum . Dacă până acum mai speram că o să fim iar cu toții acasă  de această dată nu vom mai fi împreună . Și nici braduti naturali nu vor mai fi să miroase a cetină de brad în casă . Īnsă asta nu ar fi o problemă  se rezolvă îmi  voi achiziționa  brad de Craciun https://e-sarbatoare.ro/brazi-artificiali pentru ceea ce am nevoie , adică  să fie un brad natural unicat și cu un aspect natural .

  
În așteptarea Crăciunului  și în  magia  sărbătorilor de iarnă  să  nu uităm  să  fim mai buni și  să  dăruim  din inimă  .
Problema  cu braduțul  natural  o pot rezolva  în  mai multe moduri :
– Un  braduț  în  ghiveci
– Crengi de brad 
– Brad de crăciun  artificialPentru  a ne alege brazii de Crăciun  avem  avantaje  și   dezavantaje , la cei naturali le cad acele dar au mirosul lor natural însă ce m-a făcut  pe mine să  iau această  hotărâre  este pentru  că  nu mai vreau să   mai fie tăiat  nici un braduț  , sunt  mii de brăduți care  cresc   în  zeci de ani și  sunt tăiați  pentru  câteva zile mai apoi  sunt aruncați la gunoi . Așa  protejăm  mediul înconjurător  și  ne protejăm  și  pe noi .Eu când  achiziționez bradul artificial trebuie să  țin cont la diferența dintre prețul  lor  , de calitatea lor , la durata  de  utilizare a unui brad artificial față de unul natural .  În felul  acestea economisesc timp pentru alegerea unui brad de calitate fără  a avea  teama  că  o să  fac numai acelor de brad  și  ca să  nu uit mirosul cetinei de brad mi-.am adus câteva  crengi  verzi . Poți  alege  un brad  natural  sau un  brad  artificial  diferența  o face prețul  și  calitatea  , mai ales calitatea .

Minunile   se întâmplă  de Crăciun  și  tot  atunci  și  dorințele  se împlinesc  nu ?Acest articol a fost scris pentru concursul Super Blog  2020 proba 19 !
Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: