Bunătăți din cămară mea


Sunt  născută și crescută la țară și am consumat produse direct din mediul lor natural .Știu din propria experiență câtă muncă și trudă este în spatele multor bunătăți ieșite din mâna gospodinelor de la un borcănaș de dulceață până chiar și unul de compot de fructe , de zacuscă și multe altele , acum gospodinele și nu numai au un ajutor din partea micilor fermieri .Bunătățile din cămară mea sunt bune că sunt făcute de mine , îmi place să le fac la fel cum îmi place să le savurez și ce nu am achiziționez produse de calitate .https://www.bacaniatei.ro/shop/camara-miere/miere-de-mana-neagra-arges-400g Mierea de mana , este o miere neflorală , adică  este  o  miere făcută  din rășini pe care albinele  le culeg din copaci,  din foioase , mai precis din ramurile  subțiri ori de la frunzele anumitor copaci . Mierea de mana  este un supliment nutritiv  natural și  minerale de care are nevoie organismul . https://www.bacaniatei.ro Nectarul de caise , o delicioasă  băutura  cu arome  naturale  care nu conține  zahăr .

De aceea apreciez munca micilor fermieri și  îi susțin .

Poate lipsa timpului , poate nu avem la îndemână materiale pentru ceea ce este necesar să facem apelăm la producătorii locali care ne oferă produse hrănitoare și de calitate.

Cine sunt  cei de la  Băcănia Tei  și  de ce să  cumpărați  de la ei?
Ei sunt  producători locali și pentru  că  au produse proaspete  , naturale  , sănătoase și  ți le  aduce  direct la  ușă! De  specificat doar că  în  București  și  Ilfov  livrează  produse  proaspete  în  restul țării  produse  neperisabile .

de coacăze., Zmeura ,  Murele și    Coacăzele sunt bogate in antioxidanți și  fitonutrienți ce oferă beneficii  organismului  nostru fiind o sursă excelentă de  vitamine  și minerale  esențiale  pentru  sănătate . Din ele  se poate face un gem de  coacăze fără  zahăr.

Acest articol este scris pentru concursul Super Blog 2020 proba 17 !

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.