Amintiri cu aromă de portocale


De când mă știu imi place să păstrez orice lucrușor pe care îl primesc , dacă ar fi fost după mine le-aș fi păstrat pe toate numai că pe cele consumabile nu le puteam păstra din cel mult două motive serioase cum îmi spuneau ai mei când eram mică , și unul și altul duceau la același rezultat final adică nu ocupă mult loc și nu se strică .

Tot cu gândul la acele momente petrecute la părinții mei în pragul sărbătorilor de iarnă îmi aduc aminte de o ispravă protagoniști fiind tatăl și fratele meu , după ce am desfăcut brăduțul după crăciun mama a mai pus din dulciuri pentru a le mânca mai târziu numai că ei au văzut unde le-a pus și atunci a început o adevărată luptă prin zăpadă pentru a ne recupera dulciurile mai ales ciocolatele pe care noi fetele ni le păstrasem pentru mai târziu , și chiar nu a fost corect din partea lor în toată invălmășeala au reușit să mănânce câteva , ne-a mai rămăs și nouă atunci le-am mâncat și noi pentru a fi sigure că nu se mai repetă încă o dată scena , însă de această dată noi am fost în avantaj cu portocalele .

Parfumul de portocale rămâne acolo în suflet amintind mereu de frumoasa copilărie , atunci nu realizam cât era de frumos , eram fără griji ,mă simțeam în siguranță și protejată.

Atunci când vine vorba despre produse de îngrijire personală creme de corp care sunt fine și catifelate și hidratează , printre produsele de la bottega verde îmi place laptele de corp cu aromă de flori de portocal . https://www.bottegaverde.ro/creme-lotiuni-hidratante-corp atunci nu le mai împart cu nimeni

  • De la Bottega Verde ai o gamă variată de produse de la produse de make-up , parfumuri , produse pentru bărbați dar este locul unde poți face cadouri mai ales că ne apropiem de sărbători. https://www.bottegaverde.ro/

Acest articol a fost scris pentru concursul Super 2020 !

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.