Poftă de ceva dulce?


Haideți să  vedem  știe  cineva  la ce  m-am  gândit  eu  pentru  ceva dulce?  Eu am zis să  fie ceva natural așa  cum îmi  place  mie  să  pregătesc când  îmi este poftă de  ceva dulce  .  Vă  dau un  indiciu  , este o combinație  între petale de trandafir  și  miere de salcâm  . Nu  , nu este  dulceață de  trandafiri  și  nici  un  produs  apicol dacă  la asta  va-ți  gândit ! Eu îl l  voi numi desertul
meu  special din ingrediente  naturale , un desert  din  fructe crude ,  o delicatesă    ce ne răsfață papilele gustative  și  dacă  îl  guști  o dată  , mai vrei încă  o  dată  .

Cum  se numește  ?  Ei haideți  nu vă  mai țin  în  suspans !   este Melinis: https://melinis.ro/?utm_source=superblog&utm_medium=articol&utm_campaign=cuvant_nou_experienta_noua#ceeste .

Gust acrișor , dulce acrișor sau cu miros parfumat , care vă place ? Melinis de cătină https://melinis.ro/produs/miere-catina/?utm_source=superblog&utm_medium=articol&utm_campaign=cuvant_nou_experienta_noua

Este o noutate pentru iubitorii de slow- food   ce oferă o alternativă mult mai sănătoasă față de dulciurile cu zahăr.  Melinis este  un dulce  complet natural și sănătos . Toate ingredientele  alese  pentru melinisuri  sunt  naturale  , neprelucrate și  nerafinate industrial .
Un Melinis  parfumat  obținut din fructe și petale de trandafiri crude care sunt cufundate în miere de salcâm amestecate delicat pentru o omogenizare și dezhidratare la o temperatură adecvată  permit  fructelor  să  își  păstreze  proprietățile  , o combinație perfectă  dintre  gust și  aromă.
Ingredientele  dăruite  de natură  sunt bune pentru   a ne încărca  cu energie și  a începe  diminețile bine dispuși  cu un  gust intens  și  plăcut .
Aromele  de  toamnă  din ingrediente naturale  un desert dulce pentru  toată familia.

Melinis de trandafiri – https://melinis.ro/produs/miere-trandafir/?utm_source=superblog&utm_medium=articol&utm_campaign=cuvant_nou_experienta_noua

Acest articol este scris pentru concursul Super Blog 2020!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.