Cum te CREDITeaza AVBS in mediul online


Toti visam la ceva frumos in viata noastra , iar de multe ori nu reusim sa ne ducem la indeplinire acest vis oricat de mult am munci pentru acest lucru  . Acum avem mai multe posibilitati pentru a ne atinge acest scop pe care il urmarim in viata . CREDIT RAPID AVBS Credit  a inteles aceasta nevoie a noastra de a lua un credit doar cu buletinul,  iar pentru acest lucru ne trebuie doar un minim de venit indiferent cum il obtinem . Acest CREDIT RAPID  poate fi accesat de persoanele cu varsta ( de la 18 – 24 de ani) aceasta  variaza de la o institutie la alta . Pentru mai mule detalii le gasiti pe https://www.youtube.com/watch?v=vhnbzoKOdLM


De ce sa alegi AVBS Credit ? AVBS CREDIT

Foarte simplu , in primul rand avem avantajul de ca putem achita oricand creditul,  fara comision de plata anticipata , iar in al doilea rand este rapiditatea cu care ni se aproba creditul , iar raspunsul il putem primi imediat, si banii pot fi ridicatiin cateva zeci de minute sau sunt transferati in cont tot in aceeasi zi .


Daca vrem , orice e posibil

                             Nimic nu se face fara munca , fara rabdare dar mai ales fara a ne documenta  altfel luam cunostinta despre ceea ce ne-am propus sa facem noi , compari si asociezi ceea ce pare a fi potivit fiecaruia din noi .Daca nu incerci un lucru nu ai de unde sa stii daca o sa mearga , fiindca nu ai incercat ,, inceraca si…mergi mai departe” aceasta este mottoul meu .


 Asa au facut si ei, au muncit iar la urma s-a vazut rezultatul lor: , deci ,,se poate ” sa fii cel mai bun ,, daca vrei ”Amalia Marinescu (Goleanu)  castigatoarea a rolului de partener media la ultima probă din Spring SuperBlog 2016; , Litere Stacojii –Alina Gheorghe castigatoare trofeului  Spring SuperBlog 2016 ,Înșiră-te mărgăritare – Adriana Tîrnoveanu locul al doilea in Spring SuperBlog 2016 ,ExTraViTa.ro – Mirela Surghie , care sunt bloggeri parteneri in Super Blog 2016 , iar o parte din ei fac parte si din juriu .Iar acestia sunt partenerii media :

precum și de bloggerii parteneri:


Este frumos sa scrii pe blog , dar mai frumos este sa comunici cu oamenii sa-i cunosti prin ceea ce scriu dar mai ales cum scriu , asa am ajuns si eu sa cunosc oameni minunati care ma-u incurajat sa merg mai departe cand eu vroiam sa renunt . Mereu avem cate ceva de invatat unii de altii , invatam din greselile noastre fiindca ,,un sut in fund este un pas inainte ” parca asa era o vorba la noi , si asa este ideea este sa mergem mai departe chiar daca ne este greu si pare imposibil de facut acel lucru . Articol scris pentru ultima proba de la Super Blog 2016 !

3 răspunsuri la „Cum te CREDITeaza AVBS in mediul online”

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.