Pe mine , nu mă ascultă nimeni ?


Toți oamenii mari au fost copii dar puțin dintre ei își mai aduc aminte. Antonie De Saint .

Hei pe mine chiar nu mă ascultă nimeni ? Nu interesează pe nimeni părerea mea ?

Mă întreabă și pe mine cineva dacă îmi este bine , ori cum mi-a mers astăzi la

școală ?

Normal că nu mă întreabă nimeni  ce , voi sunteți oameni mari cu treburi importante cum să vă îndurați să anulați întâlniri cu oameni importanți pentru mine ? ,  oho dar lăsați nu vă mai stresați căci m-am săturat de atâtea promisiuni că o să vă faceți timp și pentru mine .

Așa că dragii mei părinți ,  înainte de face acest pas important pentru mine o să vă las scrise pe o coală de hârtie câteva rânduri , poate lipsa mea mai îndelungată vă va pune totuși pe gânduri  și în căutările voastre o să găsiți acele rânduri adresate vouă …..

Dragii mei părinți când veți citi aceste rânduri eu voi fi foarte departe de voi , nu să nu vă gândiți la ceva rău , nu mi-aș face niciodată ceva rău mie sau persoanelor dragi mie , deci cum vă spuneam voi fi departe și nu vă voi spune locația iar voi știți foarte bine de ce , nu mai are rost acum să mai dau exemple , cum nu-și mai au rostul nici regretele târzii fiindcă orice a-ți face din păcate timpul nu-l mai puteți da înapoi . Dar eu vă întreb acum ; voi unde erați când aveam nevoie de voi ? Când te chemam mamă să-ți spun reușitele și eșecurile mele ? Tu tată unde erai când aveam nevoie de ajutorul tău ? Da am uitat la voi se rezuma totul la bani , voi chiar credeați că , cu bani îți poți cumpăra copii  ? Nu de multele voastre aveam noi  nevoie , ci de iubirea voastră , de căldura voastră părintească , de atenția   voastră , oare am cerut prea mult ?Amarnic va-ți înșelat când credeați  că bogățiile vă vor face fericiți  dar cu ce preț  plătiți toate astea ?  Am încercat din tote puterile mele să vă înțeleg să nu fac ce a făcut fratele meu dar toate au o limită , dacă nu ar fi fost bunicii și acea mamă care m-a ajutat nu aș fi rezistat . Din cauză că nu era așa cum vroiați voi  mi-am pierdut și șansa de a mă apropia de  acea femeie care pentru mine era ca a doua mamă , căci de la ea am avut multe de învățat ; cum să fiu puternică , cum să iubesc  dar cel mai  important lucru m-a învățat să nu urăsc  da citiți bine – Ura nu este pentru oameni buni, dacă alegi să fii un om bun trebuie să uiți să urăști oamenii , iar din ură draga mea se naște răzbunare care nu aduce mimic bun, numai oamenii slabi și lași se răzbună , doar cei puternici pot ierta , uita ,  îmi spunea mereu când eram supărată ori descurajată  și mereu ne înțeleasă de voi .

Așa poate a fost să fie a mea copilărie să am de toate ,  dar să nu am culmea iubirea și înțelegerea voastră de care aveam atât de mult nevoie de ea .

Așternându-și gândurile  pe coala de hârtie care se amestecau cu lacrimile care nu se mai opreau prima dată un vârtej parcă îi învăluise capul  ,luată cu scrisul nu a răspuns la telefon care a sunat mereu iar ei nu îi stătea în caracter să nu răspundă dar acum i se părea că amețește și cu greu ajunse la ușă și o deschise căci suna cineva insistent , iar dacă acea persoană nu ar fi ținuto la timp cu siguranță sa-fi prăbușit  acolo pe hol .

 

Sfârșitul primei părți .

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.