Suflet rătăcit


Tăcerea este greu de  suportat căci nu îți aud vocea  să-mi spui cu gura ta că ești bine fiindcă toți vorbesc vrute și nevrute iar eu nu cred ce spun ei 

Dar așteptarea e și mai grea,  iar eu vreau să fiu lângă tine Suflet rătăcit să-ți spun că nu este bun drumul pe care l-ai ales ,  să te ajut să ieși la suprafață din hăul care se adâncește în jurul tău ,  să știi că voi fi alături de tine mereu ,  să nu renunți niciodată la visul tău chiar dacă este greu și știi că vrei și meriți mult mai mult de la viață . În rătăcirea ta credeai că nimic nu îți merge bine iar ei nu te înțeleg ,  că nimănui nu-i pasă de absența ta ,  ai oferit încredere cui nu trebuia iar acest orișicine a profitat  de tine și crede că a câștigat    încrederea ta . Dar se înșeală , se amăgește ,   iar în viață totul se plăteșteDacă ai să întâlnești în călătoria ta un Suflet rătăcit ai să-l recunoști ușor Omule bun ,  e puțin speriat de schimbare dar te rog frumos cu vorbe blânde să-i vorbești , să îi arați că-l îl înțelegi  că vrei să îl ajuți ,  el va înțelege vorbele tale și cu siguranță va ține cont de ele numai el va hotărâ ce va face cu viitorul lui  .                            Iar dacă ajutorul ți-l va cere  Omule cu suflet bun să nu eziți să îl oferi căci vei salva un suflet care rătăcește nu știe că poate fi salvat , și nu are acum în cine să creadă , de ce te rog toate astea pe tine ? Știu că ai un suflet mare , o inimă la fel de mare , mai știu că bunătatea  nu a dispărut din noi și mai uniți,  mai mulți putem reuși .

 

Dacă toate astea se vor realiza omule ,  îți va mulțumi un părinte ,  o soră , un frate ….îți voi mulțumi și eu căci  am putut ajuta un suflet rătăcit să se întoarcă în sânul familiei .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.