Cum părinții ne-au educat și învățat


Să ştii a scrie , să citesti sunt primele indicii de a porni în viață pe un drum bun alături de sfaturile pe care le primesti de la părinții tăi , iar dacă le urmezi ținând cont de ele mai tarziu in viata iți vor folosi .

Educația ce o primim de când suntem mici, rămâne bine înrădăcinată in noi dacă avem norocul de părinți care se țin de noi, chiar daca nouă nu ne plăcea acest lucru , mai târziu le vom mulțumi pentru că au insistat iar noi neavând încotro le-am dat ascultare .

Acum pe bună dreptate după ce ne-am făcut mari ne întrebăm cu mirare câtă dreptate aveau ? Și Doamne câtă dreptate aveau ! Oare de câte ori nu ne-am lovit în viață de sfaturile lor? Mereu când conştietizam câte o povațā pe care mă încăpățânam să o pun în aplicare imi spuneam câtă dreptate aveau mama și tata. Noi la rândul nostru acum suntem părinți să nu uităm însă am fost și noi copii , mai avem multe de învățat , de fapt învățăm și noi cu ei pas cu pas tot ce înseamnă ei pentru noi de când erau bebeluși până vor fi mari și poate la rândul lor părinți vor lua orice sfat care cred ei de cuviință bun pentru ei .

Le port mereu in gând dragi și scumpe amitiri de cand eram și noi micuti ca ei. Să aveți o zi buna!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.